GALLERIES   ART INTEGRATION   WORKSHOPS   ABOUT   NEWS  
WORKSHOPS
 


 

WORKSHOP i Toscana ITALIA (dato kommer senere)
Innhold:
På workshopen gis du effektive verktøy for å åpne dine kreative evner som fotograf og kunne uttrykke deg gjennom bilder på en kommunikativ og sterk måte. Entusiasme, selvtillit og motivasjon står sentralt. Du får en intensiv uke, meget rik på opplevelser og innhold. Du lærer blant annet om komposisjon, sellvinnsikt, billedanalyse, intuisjon og tverrfaglig inspirasjon. Workshopens innhold er som en utvidet Trinn II. Ønsker du å lese om tidligere deltakeres utbytte, se gjerne referanser.
Sted og deltakere:
Vi blir maks 12 deltakere for å sikre god tid til hver enkelt. Vi bor på et lite slott i Toscana, Italia. Området byr på fantastisk Italiensk atmosfære, piktoreske omgivelser med spennende historie. Mat, kultur, kunst, natur, arkitektur, middelhavsstrender, her er det mye som er egnet for å nære dine sanser og din inspirasjon.
Pris og info:
6.900,- for fotografisk workshop. Overnatting kr 2000 (enkeltrom kan ordnes utenfor castelloet, med tillegg i prisen). Reise ordnes av den enkelte. (Norwegian og Ryanair har rimelige ruter til Pisa, én time unna slottet vårt, samt til Milano, 2.5 timer). Maten ordner vi selv. Ha med kamera og skrivesaker. En stor fordel om du har med laptop for egen bildebearbeiding, men ikke noe absolutt.
Påmelding:
Ved påmelding betaler du kr. 1000,- til konto 9900.03.36668 (Merket: RS Workshop Italia og navnet ditt). Beløpet er bindende og tilbakebetales ikke dersom du senere avbestiller kurset. Det resterende betales innen en måned før workshopstart. Ved evt avlysing av workshopen, eller hvis det er fullt, tilbakebetales selvsagt alt. Gi også beskjed om din påmelding til post@robertsannes.com
Kontakt:
post@robertsannes.com eller ring Robert på 90017738


  O v e r s i k t
  R e f e r a n s e r
  A n n e t